Kategórie
 
 
 
 
 
 

Inteligentné hodinky SAMSUNG Galaxy Watch3

Hodinky, ktoré na vás dávajú pozor. Galaxy Watch3 kombinujú produktivitu na úrovni smartfónov a špičkové technológie pre vaše zdravie v jednom prémiovom, klasickom zariadení. 

Už ste počuli o inteligentných hodinkách? Čo si pod týmto názvom predstaviť?

Inteligentné – SmartWatch sú hodinky, ktoré dokážu zobrazovať notifikácie z vášho mobilného telefónu, mapujú a zaznamenávajú vašu aktivitu a disponujú vlastným operačným systémom.

V tomto blogu vás chceme zoznámiť s jednými z najpredávanejších inteligentných hodiniek na trhu – Samsung Galaxy Watch 3. V prvom rade ponúkajú klasické funkcie, teda spárovanie s telefónom a spravovanie notifikácií. To ale zďaleka nie je všetko! Prekvapí vás množstvo funkcií, vďaka ktorým sa tento malý doplnok na zápästí stane vašim plnohodnotným športovým partnerom a strážcom zdravia. Ich dizajn nezaostáva za funkčnosťou. Či už sa s nimi vyberiete na večernú romantickú prechádzku, výlet na safari alebo na náročný tréning do fitness centra, vždy splnia svoju úlohu na 100%.

Kľúčové vlastnosti:

  • Otočná luneta pre precízne a unikátne ovládanie
  • Väčší SuperAMOLED displej v tenšom a ľahšom tele
  • Kvalitný kožený remienok podtrhujúci jedinečný vzhľad
  • Meranie nasýtenia krvi kyslíkom
  • Detekcia pádu s automatickým volaním o pomoc v prípade nehybnosti
  • Analýza behu, vrátanie merania hodnôt VO2 Max
  • Meranie kvality spánku
  • Meranie krvného tlaku a EKG

 

Efektívny monitoring zdravia pomocou Samsung Health Monitor

Ste fanúšikom zdravého životného štýlu? Hodinky Galaxy Watch3 v sebe spájajú elegantný dizajn a operačný systém Android, ktorý sa postará o monitorovanie vašich telesných funkcií. Pomocou aplikácie Samsung Health Monitor dokážete sledovať zvýšenie či zníženie tlaku. Hodinky totiž fungujú na zápästí ako tlakomer bez manžety – inteligentné senzory pomocou analýzy pulzných vĺn monitorujú váš krvný tlak a posielajú aktuálne hodnoty do vášho smartfónu, odkiaľ ich môžete ďalej zdieľať napríklad aj s vaším lekárom.

Samsung Galaxy Watch 3 prinášajú zabudovaný elektródový senzor, ktorý za 30 sekúnd po stlačení tlačidla na zadnej strane hodiniek, dokáže zistiť váš aktuálny srdcový rytmus. V rámci EKG testuje aj fibriláciu siení, vďaka čomu môžete monitorovať neštandardné výkyvy v hodnotách či srdcové arytmie.

Kombináciou červeného LED svetla a infračervených lúčov dokážu hodinky Galaxy Watch3 odhadnúť hodnoty saturácie krvi kyslíkom. A keďže tieto hodnoty majú priamy vplyv na vaše fyzické výkony, Galaxy Watch3 vás budú posúvať vpred aj pri športových výkonoch.

Hodinky na každú príležitosť

Vďaka prémiovému dizajnu Samsung Galaxy Watch3, ktorý sa vyznačuje eleganciou a skvelou odolnosťou, nemusíte hodinky zložiť zo svojho zápästia takmer nikdy! Remienok je vyrobený z pravej kože, ktorá je príjemná na nosenie, dlho vydrží a svojím prirodzeným lookom pôsobí elegantne a decentne. Samozrejme, remienky sú k dispozícii v niekoľkých veľkostiach a prevedeniach.

Samsung Galaxy Watch 3 – Váš anjel strážny

Odteraz si môžete užívať svoj život naplno a bez obáv. Galaxy Watch3 od spoločnosti Samsung sa vyznačujú sofistikovaným riešením detekcie pádov pomocou pokročilého akcelerometra. V prípade pádu automaticky odošlú SOS správu vášmu núdzovému kontaktu.

 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia