Kategórie
 
 
 
 
 
 

Situácia ohľadom vodotesnosti hodiniek by sa dala nazvať aj tak, no v žiadnom prípade nie jasná a ľahko pochopiteľná. Keď pochopíte čísla o vodeodolnosti alebo nepriepustnosti, dôležitú úlohu zohráva ich interpretácia a implementácia. Kto by nechcel mať pri výbere hodiniek jasný pohľad na mieru nepriepustnosti. Stačia hodinky s tesnosťou 3ATM, alebo sú lepšie tie so 100M? Na objasnenie problematiky vzťahu hodín a vody môže byť nápomocný nasledujúci text.

 

Rozpoznáte originál od napodobeniny? Ukážeme Vám ako na to.

Tovar od renomovaných značiek je v súčasnosti oveľa dostupnejší ako tomu bolo kedysi. S rastúcou dostupnosťou však pribúda aj množstvo podvodníkov, ktorí sa pokúšajú profitovať na predaji napodobenín - fakeov. Inak tomu nie je ani vo svete značkových hodiniek. Naučte sa s nami rozpoznať napodobeninu od originálu. Ukážeme Vám ako na to! V nasledujúcom blogu sme pre vás spracovali zoznam najpredávanejších značiek hodiniek, v ktorom vám ukážeme, aké znaky si treba všímať  pri rozoznávaní originálu od fake.

 

Hodinky, ktoré na vás dávajú pozor. Galaxy Watch3 kombinujú produktivitu na úrovni smartfónov a špičkové technológie pre vaše zdravie v jednom prémiovom, klasickom zariadení. 

 

Zlaté, strieborné či rose gold? Siahnuť po kovovom remienku alebo koženom? Čo sa aktuálne nosí? Ak sa práve teraz ženú Vašou hlavou tieto otázky, radi Vám poradíme v tomto blogu!

 

Internetový obchod Bondie.sk nie je len predajcom značkových hodín. Našim zákazníkom už od svojho vzniku ponúkame aj profesionálny hodinársky servis. Renovácia poškodených hodín, predaj náhradných dielov či tlakové skúšky? Pre našich hodinárov to nie je žiadny problém.

 

Hodinky sú náš svet. Ako internetový obchod Bondie.sk prinášame tento svet aj do Vašich rúk! Ponúkame vám výber z viac ako 50 svetových značiek. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Garmin, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung a mnoho ďalších čaká práve na Vás! Či už si potrpíte na švajčiarsku kvalitu, moderné technológie alebo moderný dizajn, s výberom Vám radi a ochotne poradíme. Neoddeliteľnou súčasťou Bondie-teamu a zákazníckeho servisu sú aj naši vlastní hodinári. Potrebujete zrenovovať svoje staré hodinky, vymeniť batériu, vykonať tlakovú skúšku? Žiaden problém! Okrem štandardného servisu naši hodinári zabezpečujú aj opravy a renovácie luxusných hodín od renomovaných značiek Rolex, Hublot, Omega, Breitling a mnoho ďalších...

 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia