Kategórie
 
 
 
 
 
 

Our story

Hodinky sú náš svet. Ako internetový obchod Bondie.sk prinášame tento svet aj do Vašich rúk! Ponúkame vám výber z viac ako 50 svetových značiek. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Garmin, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung a mnoho ďalších čaká práve na Vás! Či už si potrpíte na švajčiarsku kvalitu, moderné technológie alebo moderný dizajn, s výberom Vám radi a ochotne poradíme. Neoddeliteľnou súčasťou Bondie-teamu a zákazníckeho servisu sú aj naši vlastní hodinári. Potrebujete zrenovovať svoje staré hodinky, vymeniť batériu, vykonať tlakovú skúšku? Žiaden problém! Okrem štandardného servisu naši hodinári zabezpečujú aj opravy a renovácie luxusných hodín od renomovaných značiek Rolex, Hublot, Omega, Breitling a mnoho ďalších...

Myšlienka založiť internetový obchod Znackovyshop.sk, ktorý dnes poznáte pod názvom Bondie.sk, vznikla v roku 2011 . Odvtedy každý deň pracujeme na tom, aby sme Vám priniesli široký výber kvalitných dizajnových značkových hodín.

V ponuke Bondie.sk nájdete hodinky presne podľa Vášho štýlu. Či už preferujete švajčiarsku kvalitu, nadčasový dizajn, inteligentné technológie alebo Vás skôr lákajú novinky módnych domov, ste na správnom mieste! Rozbaľte hlavičku našej stránky a objavíte viac ako 50 svetových značiek. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Garmin, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina a mnoho ďalších čaká práve na Vás!

Hodinky sú náš svet, preto ich nie len predávame, ale s láskou sa o ne staráme. Do stáleho Bondie-teamu patrí niekoľko šikovných hodinárov, ktorí okrem štandardného servisu zabezpečujú aj servis a renovácie luxusných hodín Rolex, Hublot, Omega, Breitling a ďalších. Chcete dopriať svojim starým, opotrebovaným hodinkám starostlivosť, akú si zaslúžia? Potrebujete ďalšie dieliky na remienok? Rozbilo sa Vám sklíčko alebo nefunguje baterka? To sa stáva... Kontaktujte nás pomocou emailu info@bondie.eu , radi Vám pomôžeme!

Prečo je nákup na Bondie.sk tá najlepšia voľba?

Veľký výber produktov za bezkonkurenčné ceny. Tovar skladom odosielame do 24 hodín. Máme profesionálny team a vlastných hodinárov. Na tovar poskytujeme predĺženú 30 mesačnú záruku. Doprava v rámci Slovenskej republiky pri platbe bankovým prevodom vopred je ZDARMA! Status „Overené zákazníkmi“ na Heureka.sk. V prípade, že nebudete spokojný, garantujeme vrátenie peňazí do 14 dní alebo výmenu tovaru do 30 dní.

Náš zákaznícky servis je Vám k dispozícii v pracovných dňoch Po-Pia, v čase od 9:00 do 17:00 hod. na emaily info@bondie.eu, na Facebookovej stránke Bondie.sk a instagramovom profile @bondie.sk.

 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia